MUSIK: Värsta bästa radioveckan

GC_Canan Musikguiden

Jag är ett stort fan av radio, och på SR P3 är det en alldeles ypperligt bra radiovecka just nu. I Musikguiden i P3 sitter nämligen Canan Rosén från Tiger Bell som gästredaktör och bossar över musiken en timme om dagen fram till och med torsdag, vilket betyder totalfokus på musik av kvinnliga musiker och tjejfrontade band. Grymt!

Dagens program innehöll bland annat Veruca salt, Bikini kill och The Donnas, och den som missade det kan lyssna på programmet här, eller spana in låtlistan här.

Lite extra glad blev jag av anektoten om Jem & the Holograms, som fick mig att febrilt börja leta igenom mina gömmor efter min gamla DVD med serien. Tyvärr utan framgång, men däremot hittade jag en hel uppsjö av avsnitten på youtube – värsta skatten! Älskar Jem & the Holograms.

Kom ihåg: Måndag till torsdag, kl 18.30, Musikguiden i P3.
Heja Canan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s