TÄVLING: Vinn merch och fribiljetter till All we have is now!

GC_Tavling_All we have is now

Så himla mycket oktober nu – jättegrått och jätteblött, och allt en vill göra är att sitta inne och kolla på film och äta popcorn typ. Sån himla bra timing då att årets bästa svenska film har premiär nu på fredag!

All we have is now är Alexandra Dahlströms dokumentär om bandet Vulkano, en film jag totalförälskade mig i då den premiärvisades på Way out west i somras (som vissa av er kanske minns). En döfin film om musik och vänskap. Vardaglig och storslagen på samma gång, så där som livet är när det är som bäst. Det är provocerande sällan en får chansen att uppleva bra och respektfulla skildringar av vänskap tjejer/kvinnor emellan på bioduken, vilket gör att All we have is now’s leverans på den punkten känns extra extra viktig. Här och här finns tidigare inlägg jag har skrivit om den. Ni fattar; ni måste ju se den!

Med det sagt kan vi glatt meddela att vi har lagt vantarna på ett gäng fribiljetter plus lite All we have is now-merch för er räkning! Därav: TÄVLING!!!

GC_Pricklinje rosa

För chans att vinna vill vi att du delar med dig av ett minne du har på temat vänskap och musik. Det kan vara en bild, en historia, en ensam mening eller ett låtcitat – högt och lågt, allt platsar!

Delta genom att kommentera på detta inlägget, på vår facebooksida eller instagram – eller genom att lägga upp en egen bild och tagga #grrrlcollectiontävling. Du kan också maila ditt minne till info@grrrlcollection.com

På fredag presenterar vi vinnarna, så skynda!

GC_Pricklinje rosa

rad_scallo_640
For the record: Grrrl collection är en blogg där vi tipsar om saker vi gillar och vi vill för öppenhetens skull understryka att detta inte är ett inlägg vi har fått betalt för att skriva. Filmbolaget bakom All we have is now har sponsrat tävlingen med priser för utlottning, och vi är glada att förmedla dessa eftersom vi tycker att filmen är grym. Fribiljetterna är giltiga för valfri tid och plats där filmen visas i Sverige.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s