Läspeppen

GC_Viv Albertine

Det här med läsande går väldigt mycket i perioder för mig. Plöjer hur mycket som helst i några månader, följt av några månaders totalt stiltje. Nu var det extremt länge sen jag var inne i ett bra läsflow, och eftersom jag ofta tänker på att jag saknar det tror jag att det är dags att kicka igång mig själv igen.

Denna bok ligger högst i högen: Clothes, clothes, clothes. Music, music, music. Boys, boys, boys. – före detta The Slits-gitarristen Viv Albertines memoarer, som släpptes tidigare i år. Efter att ha lyssnat på Stil i P1:s program om The Slits för några veckor sedan (ni har väl inte missat?! – lyssna här isåfall!) gjorde jag slag i saken och beställde hem denna obligatoriska bok, men sedan dess ligger den uppgivet väntande här på skrivbordet. Dags för mig att sluta vänta på ledig tid och se till att fixa ledig tid, tror jag. Är väldigt peppad åtminstone, plus att det regnar ofta nuförtiden, och det är ju i alla fall en bra början.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s