ON THE ROAD: Heavy Tiger #1

GC_Heavy tiger_01_FEAT2
Heavy Tiger – Astrid, Sara och Maja Linn.


Arlanda, 2014-10-12


Hej!

Det är vi som är Heavy Tiger och vi ska åka på världsturné! Under fyra veckor kommer ni få följa med oss på vår resa genom Sverige, Portugal, Spanien, Japan och Vietnam här på Grrrl collection.

5 länder, 4 veckor, 3 tjejer, 2 kontinenter och 1 turné.

GC_Heavy tiger_01_2

Första turnédatumet är avklarat. Det var ett gig i Göteborg på Oceanen. Just nu sitter vi i loungen på Arlanda i väntan på flyget till Madrid. Veckorna i Spanien inleds imorgon med gig i tv och radio. Pepp!

Den som tror att det är glamoröst och lyxigt att åka på turné har fel. Vi har redan velat ge upp bara vid packningen. Att packa merch, kläder och instrument för 16 spelningar och få det att få plats i tillåtet antal resväskor utan att bli övervikt är helt jävla omöjligt. Man vill inte ta med sig för lite merch så man sedan står där efter spelningarna utan, men man vill inte heller ge bort sina sista slantar till SAS för att man packat för mycket… Svårt! Jobbigt! 

 

GC_Heavy tiger_01_1

Men nu är allt bagage incheckat och förträngt. Det gick oväntat bra! Inget tjafs om instrumenten eller övervikt. Nu är det bara pepp och förväntningar som återstår!

ROCK N ROLL! NU KÖR VI!

/Maja Linn, Sara och Astrid – Heavy Tiger

Prickar gula

Hello!

We are Heavy Tiger and we are going on world tour! During four weeks you will get to follow us on our journey through Sweden, Portugal, Spain, Japan and Vietnam. 5 countries, 4 weeks, 3 girls, 2 continents and 1 tour.  The first gig of the tour is done. It was a show at Oceanen in Gothenburg, Sweden. Now we’re at Arlanda airport, waiting for the departure of our flight to Madrid. Tomorrow we’re doing a gig in Spanish national tv and radio. Woho! If you think it’s glamorous and luxurious to go on tour – think again. We were almost ready to give up last night when it was time to pack. To fit instruments, merch and clothes for 16 gigs into the allowed amount of luggage is nearly impossible. It was rough! Anyway, now all the bags are checked in and forgotten. It actually went well after all! All that’s left now are expectations and good spirits! ROCK N ROLL! GET IT ON!

/Maja Linn, Sara och Astrid – Heavy Tiger

 

rad_scallo_640
Det här inlägget är ett samarbete mellan Grrrl collection och Heavy Tiger. Från och med turnéstarten den 12 oktober och fyra veckor framåt kommer Heavy Tiger rapportera till oss från sin turné i Europa och Asien. Sån himla pepp ju, häng med!

One response to ON THE ROAD: Heavy Tiger #1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s