VECKANS SKIVA: White lung – Deep fantasy

GC_Veckans skiva_White lung

I egenskap av hängiven kassettbandsförkämpe är det en smula skamset jag får erkänna att årets upplaga av Cassette store day gick mig ganska obemärkt förbi. Inte en enda kassett köpte jag, inget event besökte jag och inget litet blandband spelade jag in ens. Fint då att en har en omgivning som steppar upp och tar lite ansvar – och fixar ett ex av White lungs kassettutgåva av Deep fantasy, specialsläppt specifikt för just denna bemärkelsedag, åt mig i present raka vägen från London. Hurra, så bra!!

Har lyssnat extremt mycket på denna den här veckan. Varvar stressigt tidningsproduktionsjobb med snabba pauspromenader på regnvåta trottoarer och då är det här ett ypperligt soundtrack. Trummar bort stress och får mig att känna mig effektiv och snabb.

Och hallå de spelar ju i Stockholm snart upptäckte jag häromdagen! 12 november, Lilla hotellbaren, åh ah kan typ inte sitta still pga den extrema peppen!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s