Sommarlovskänslan

GC_Blandband

Här på bloggen har det varit ganska tyst ett tag nu. Helt dött har det dock inte varit på Grrrl collection-fronten, vilket ni som följer oss på Instagram och Facebook har kunnat märka – vi har varit i Malmö och hängt på feministisk festival, kollat på Shopping och spelat skivor på Parklifefestivalen i Stockholm och hållit i fanzineworkshops på Popkollo i Hultsfred, till exempel!

De senaste dagarna har dock fått vara ganska lugna för min del. Jag har hittat tillbaka till nån slags gammal sommarlovskänsla genom att dricka saft, spela in blandband till personer jag gillar och tuschmåla omslag liggandes på vardagsrumsgolvet med öppen balkongdörr. Bästa sortens aktivitet! Jag älskar blandband (old news!) och är så himla glad att återigen ha ett kassettdäck inom räckhåll efter att ha varit utan det i flera år. Spotifylistor i all ära, men nej det är inte samma sak.

Passade på att göra ett extra blandband (ni ser det på bilden) när jag ändå var i farten – någon som vill byta?

Hoppas att ni har en fin sommar!

//malin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s