VECKANS SKIVA: Shopping – Consumer complaints

GC_Veckansskiva_Shopping2

Hej hallå, kom precis hem från London och känner mig så där härligt flygplanssunkig ni vet, men hög på fyra dagars inspiration overload bara måste jag slänga upp en veckans skiva nununu!!

Londonbandet Shoppings första och hittills enda album Consumer complaints släpptes i fjol och består av 13 svinsvängiga postpunkdängor – knixiga bas/gitarrarrangemang snickrade i rakt nedstigande led från klassiska band som Au pairs och The Slits. I lördags fick jag äntligen se dem live för första gången – en av de främsta anledningarna till att jag åkte till London – och blev typ mindblown trots höga förväntningar. Helt fantastisk spelning, ingen kunde stå still! Och som av en händelse så får jag samma kväll reda på att de kommer och spelar i Sverige i juni – närmare bestämt på Parklifefestivalen i Stockholm den 14/6. Hurra, grattis Stockholm, missa inte!

Och London ja, ni kan vänta er en del tjat om detta framöver. Har så sjukt mycket spelningar, bandupptäckter och skivor att dela med mig av, stay tuned!

GC_ShoppingShopping live i Tottenham, London. Inte bästa bilden precis, men ni får nöja er. Foto: Malin Ringsby

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s