VECKANS SKIVA: Arre! Arre! – A.T.T.A.C.K

GC_Veckans skiva_ArreArre_1_WEB

Arre! Arre!s fullängdsdebut A.T.T.A.C.K som släpptes för prick en vecka sedan idag är väl egentligen att kategorisera som förra veckans skiva. Men pga orsaker som långsam post, och utsocknes vistelse etc. är det först nu som vinylversionen har börjat snurra hemma hos mig. Och det lär den fortsätta att göra ett bra tag till.

Det är något visst det där när grymma band en följt nästan sedan starten släpper skiva. Lite julafton, liksom. Särskilt när skivan levererar så exemplariskt som denna. Låtmaterialet håller sjukt hög nivå skivan igenom, och jag är glad att inspelningarna även i detta mer sammanhållna och putsade formatet fortfarande har kvar det slamriga soundet som jag älskade på deras första kassett-ep. Dessutom: så väldigt passande att släppa en skiva med så här somrigt sound (strandhäng på omslaget tillochmed!) nu när allt är novembermörkt och snålblåsigt och ganska trött. Piggar upp en hängig en som mig på gråa promenader till jobbet!

Extra peppigt är dessutom att vi HAR ETT EX AV SKIVAN ATT LOTTA UT!
Mejla ditt namn + motivering till varför just du ska vinna skivan till malin@grrrlcollection.com, så kanske det blir du!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s