VECKANS SKIVA: No Statik – We All Die In The End

Veckansskiva_nostatik

Veckans skiva är av hardcorebandet No Statik med Ruby Danger (Scrotum Grinder and Memento Mori, The Light) i fronten. Beskrivs som ”RÅ HARD CORE”  av vännen som gav mig skivan.

Mitt humör har varit extremt ojämnt de senaste dagarna. Ena stunden kan jag och gör jag allt, andra stunden är jag sur och nedstämd. Jag har precis kommit hem från en väldigt fin jobbresa där jag har dokumenterat en utbildning som Högskolan Dalarna håller i Somaliland. Det är en master i sexuell och reproduktiv hälsa. Syftet är att stärka barnmorskans roll, utbilda fler barnmorskor samt främja forskning inom sexuell och reproduktiv hälsa. Feministisk kamp i en klockren praktisk form. Jag har träffat så många starka, smarta och fina människor. Fatta vilken lycka att få göra det, på jobbet!

Det är många tankar i huvudet nu och ibland en känsla av att vilja sträcka ut benen i en för trång bil. Det kan låta lite jobbigt, det är det också men ofta blir det något bra i slutänden.

Jag måste bara ta en promenad i höstnatten, andras frisk luft och lyssna på ”Rå hard core”.

Lyssna på No Statik här.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s