VECKANS SKIVA: Frau – Demo

GC_Veckans skiva_Frau

Veckans skiva är en kassett. En demodebut från i fjol signerad londonbandet Frau, som jag hade förmånen att få se live två kvällar i rad(!) när jag var i London för en dryg månad sedan. Gapig noisepunk när den är som bäst, i form av åtta låtar som tillsammans kvalar in på cirka 10 minuter. Grym skrikröst + superdansanta basgångar + bra kaos. Perfekt!

Frau är ett grymt liveband, och jag älskar hur den slamriga lofi-nivån på den här inspelningen – komplett med rundgångsmatta och allt – fångar upp livekänslan rakt av. Bra lyssning i väntan på att någon ser till att boka dom till Sverige (tack på förhand!).

Kassetten och/eller en digital nedladdning av den kan köpas här! (Betala gärna lite extra och supporta framtida släpp från grymma DIY-bolaget Tuff enuff records när du ändå är i farten.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s