MUSIK: Jämställdfestival


Inser att vi inte postat detta tidigare.  I oktober publicerade Jämställd festival sin sammanställning av könsfördelningen på Sveriges festivalers scener 2013. Vi tycker att Jämställd festival gör en fantastiskt jobb. De presenterar statistik och synliggör normer inom musikscenen på en bra och konstruktivt sätt. Titta på deras bra och tydliga film där de presenterar resultatet av sammanställningen ovan. Hejja Jämställd festival, vi är gärna med er 2014! Läs mer om hur de räknar här.

sammanstallning2013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s