ON THE ROAD: Tiger Bell #5

GC_Tigerbell_Tour5
Tiger Bell, tillbaka på hemmaplan.

Stockholm, 2013-11-28

Och till sist…

…så har turnéhjärnan så smått börjat fungera igen. Vi kom hem i söndags kväll och efter närmare fem veckor ute på vägarna så var vi inte piggast i stan!

Nog med gnäll – satan så bra vi har haft det!
Vilken fröjd att få åka halva Europa runt och spela sin musik för peppade människor. Vi har spelat på stora scener, små scener. Ätit fantastiskt god mat och sjukt äcklig mat. Bott på fyrstjärnigt men också på madrasser i inrökta hem. Eller ja, om det ens går att kalla för madrasser i vissa fall… Vi har träffat massa fina, galna och roliga personer. Sedan stöter man alltid på en del knäppgökar också, men det är liksom lite svårt att undvika. Vi har varit glada över all feedback och ibland förbannade över vilken syn en del människor har på kvinnor som spelar i rockband. Vi har fått uppleva äkta svensk punkkärlek när vårt inställda gig i Kassel i Tyskland blev ett annat gig i samma stad när de (bra-iga) banden Knifven och Dalaplan bjöd in oss att haka på deras spelning!

Vi har med andra ord haft grymt kul och även om vi behöver hämta andan lite så ser vi redan fram emot nästa turné. Som planerna är i dagsläget så dröjer det inte länge förrän det blir av! Stort tack till Grrrlcollection och alla läsare för att ni ville följa med på den här resan och att vi fick bidra med ett litet kapitel i Herstoryn!

Pepp!
 /Tiger Bell

rad_scallo_640

Det här inlägget är ett samarbete mellan Grrrl collection och Tiger Bell. Sedan turnéstarten den 22 oktober har Tiger Bell rapporterat till oss från sin europaturné. Detta inlägg är det sista av fem – de övriga kan du hitta här. Tack Tiger Bell för att ni ville dela era upplevelser med oss!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s