FILM: Dokumentären From the Back of the Room


Jag blev otroligt glad över den här filmen. Det är massvis med intervjuer, arkivmaterial och framför allt bra musik – av kvinnor. De får dessutom tid att prata. Jag känner verkligen hur svältfödd jag är på den fronten. Kvinnorna får prata om allt inom hardcore/punkscenen. Inte bara om att vara kvinna i en mansdominerad musikscen, i 30 sekunder. Feminism genomsyrar hela filmen samtidigt som jag får se och höra om allt jag tycker om i denna subkultur. Se filmen, lyssna på banden!

From_the_back_of_the_room

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s