BANDDAGBOK: OCEAN AWENUE Nr.4

GC_Banddagbok OA4_Ocean Awenue_FEAT_WEB

Upplands Väsby, januari 2016

Hej alla läsare och följare av Grrrlcollection!

Hoppas att allt är bra med er! Allt är superbra med oss i Ocean Awenue. Här kommer vårat fjärde blogginlägg och vi har massor av kul att berätta för er!

I fredags, den 8 Januari, deltog vi i musiktävlingen Emergenza som hölls på Fryshuset i Stockholm. Vi hade sett fram emot det jättemycket och vi var extremt taggade. Vi hade repat hårt under hela jullovet, skrivit musik, satt upp affischer och gjort egna bandtröjor. Grymt kul!

Samma kväll som oss spelade sammanlagt 10 olika band. Det första bandet gick på scen kl.19.00. Vi i Ocean Awenue gick på kl. 21.00. Publiken var helgrym och allt var riktigt kul! Vi körde våra fyra nyaste låtar och det kändes awesome. Det var publikröstning och därför avgör publiken vilka band som går vidare till semifinal. I slutet av kvällen fick vi reda på resultaten. Fem av tio band går vidare till semifinal per kväll. Vi i Ocean Awenue kom på tredje plats av alla tio banden den kvällen och vi blev riktigt glada. Det var grymt kul! Vi är i semifinal! Semifinalen är i april, så nu ska vi tagga om och göra en minst lika bra spelning. Vi tackar alla som kom och lyssnade och röstade på oss i fredags på Emergenza. Det var så himla grymt!

Här kan ni kolla på några klipp från spelningen:


Idag under vårat rep fick vi besök från lokaltidningen Vi i Väsby. Vi blev fotograferade och intervjuade inför nästa nummer av tidningen som kommer någon gång under nästa vecka. Vi tycker att det är jättekul och väntar med spänning! Många kända stora band kommer från just Upplands Väsby. T.ex. Candlemass, Europe och H.E.A.T. Vem vet, är Ocean Awenue nästa? Det återstår att se. Gå gärna in och gilla oss på Facebook för att se mer av oss och inte missa något.

Tack!

Ha det gött!

/ Ocean Awenue

GC_Pricklinje2

Detta inlägget är en del i ett samarbete mellan Grrrlcollection och bandet Ocean Awenue. Under några veckor kommer vi få följa med Ocean awenue i replokalen, på scen och på allmänt kompishäng. Deras tidigare inlägg hittar du här.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s