BANDDAGBOK: OCEAN AWENUE Nr.5

GC_Banddagbok OA5_Ocean Awenue_FEAT_WEB
Foto: Charlotte Årling, Vi i Väsby

Upplands Väsby, februari 2016

Hej alla läsare och följare av Grrrlcollection!

Hoppas att allt är bra med er! Allt är bra med oss i Ocean Awenue. Detta blogginlägg kommer att bli det sista för oss här på denna grymma blogg. Vi tycker att det har varit riktigt kul att få blogga här och att få haft så grymma läsare. Tack!

För någon vecka sedan kom lokaltidningen Vi i Väsby på besök på ett av våra rep. Vi blev fotograferade, filmade och intervjuade. Några dagar senare hamnade vi i lokaltidningen, på ett helt uppslag! Det var riktigt kul! Det stod mycket om när vi var med och tävlade i Emergenza nu i Januari och om våra egna låtar och lite annat smått och gått. “Hör vi nästa stora Väsbyband?” Helt klart! Här kan ni gå in och kolla!

GC_Banddagbok OA5_Ocean Awenue_1_WEB

Snart kommer vi även att få besök av musikern Micke Danielsson, trubadur, gitarrist och även basist i bandet Nubian Rose. Han kommer att komma för att lyssna och ge oss feedback. Det ser vi fram emot! Snart ska vi även in i studion för att börja spela in våran första EP. Den 11 Mars deltar vi även i ABF Live i Vallentuna så kom dit och lyssna! Den 2 April kommer vi att anordna en helt egen konsert på Upplands Väsby Nya Kulturhus. Vi kommer även att ha ett grymt förband ni inte heller vill missa den dagen: Hidden Characters! Hidden Characters är också ett band bestående av fem tjejer från Upplands Väsby. Ni kan gå in och gilla Hidden Characters här om ni vill!

Vi har som sagt väldigt mycket kul på gång och vi hoppas att ni hänger på!

Vi är grymt glada över att vi har fått blogga här på denna superblogg under dessa veckor, och TACK så mycket för att ni har läst! Det har varit awesome!

Detta är inte det sista ni ser av oss, det är bara början. Ni är välkomna att komma på alla konserter! Och gå jättegärna in och gilla vår facebooksida så att ni inte missar något kul.

Tack så mycket för dessa veckor! Vi ses och hörs snart igen!

Ha det gött!
Kramar

/ Ocean Awenue

GC_Pricklinje2

Detta inlägget är det sista i ett samarbete mellan Grrrlcollection och bandet Ocean Awenue. Under några veckor har vi fått följa med Ocean awenue i replokalen, på scen och på allmänt kompishäng. Här hittar ni alla tidigare inlägg i serien. Om ni vill fortsätta följa bandet framöver kan ni göra det på deras facebooksida.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s