BANDDAGBOK: OCEAN AWENUE Nr.3

GC_Banddagbok OA3_Ocean Awenue_FEAT_WEB

Upplands Väsby, januari 2016

God Jul och Gott Nytt År alla läsare och följare av Grrrlcollection!

Hoppas att allt är bra med er och att ni är taggade på ett nytt år. Det är vi! 2016! Woho! Här kommer ett nytt blogginlägg av oss i bandet Ocean Awenue.

Vi har haft ett jättebra jullov med mycket rep och roliga minnen. Vi har repat in fyra egna låtar tills nu när vi ska spela live på Emergenza Festival ikväll! Det blir mycket ös och inga lugna ballader. Vi har bara spelat en av låtarna live tidigare, så vill ni vara först med att höra resten av dem så är ni välkomna! Det blir jättekul!

För er så släpper vi våran set-list som ni kan tjuvkika på:

Waiting
Calling For You
Every Single Day
Flying Into Nowhere

Vi är grymt taggade inför Emergenza och ser jättemycket fram emot det. Vi har till och med gjort egna bandtröjor till spelningen. Vi alla drog iväg på en liten shopping-runda för att köpa enkla tröjor att designa och göra lite extra coola. Sedan designade vi dem med våran logga och piffade till dem så de blev grymt coola. Kom dit så får ni se! Nu är det inte långt kvar! Det kommer bli så himla kul!

Vi har fler spelningar på gång, så håll er uppdaterade så att ni inte missar dem.

Vi hörs snart igen!

Ha det gött!
Kram

/ Ocean Awenue

GC_Pricklinje2

Detta inlägget är en del i ett samarbete mellan Grrrlcollection och bandet Ocean Awenue. Under några veckor kommer vi få följa med Ocean awenue i replokalen, på scen och på allmänt kompishäng. Stay tuned!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s