BANDDAGBOK: OCEAN AWENUE Nr.2

GC_Banddagbok OA2_Ocean Awenue_FEAT_WEB
Foto: Alexandra Hertzberg

Upplands Väsby, december 2015

God Jul och Gott Nytt År alla läsare och följare av Grrrlcollection!

Nu är det inte långt kvar till nytt år! Är ni taggade på 2016? Det är vi i Ocean Awenue! Vi har mycket på gång just nu som vi vill berätta för er.

Vi kommer som sagt att starta det nya året med att delta i Emergenza Festival som äger rum fredag den 8 Januari på Klubben/Fryshuset i Stockholm. Vi tycker att det ska bli jättekul och vi repar på för fullt. Vi kommer att bjuda på nytt material som ingen tidigare hört och det ser vi verkligen fram emot. Nu när vi alla i bandet äntligen fått jullov så kan vi repa mer än annars och det tycker vi är grymt! Är ni intresserade av att se oss live så är Emergenza ett riktigt bra tillfälle. Vi tycker att det vore awesome att se er där!

GC_Banddagbok OA2_Ocean Awenue_1_WEB

För några veckor sedan spelade vi en av våra nya låtar Flying into nowhere live på invigningen av Upplands Väsby nya Kulturhus tillsammans med Väsby Musikskolas Orkester. Det var riktigt grymt och väldigt kul. Det nya Kulturhuset var jättefint och det var jättekul att vi fick spela. När vi tidigare repat tillsammans med orkestern så har vi repat i en stor gymnastiksal.

Här är en film från repen, filmad och redigerad av Ingemar Dahl.

Om några veckor ska vi även in i studion för att spela in några av våra nya låtar för er att lyssna på. Det ser vi verkligen fram emot. Vi tycker att både repa, spela live och spela in i studion är jättekul!

Nu taggar vi först till inför Emergenza! Resten av lovet ska vi repa och förbereda oss så det blir kul.

Ha det gött!

/ Ocean Awenue

GC_Pricklinje2

Detta inlägget är en del i ett samarbete mellan Grrrlcollection och bandet Ocean Awenue. Under några veckor kommer vi få följa med Ocean awenue i replokalen, på scen och på allmänt kompishäng. Stay tuned!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s