JULKALENDER: Lucka 18

I lucka arton hittar ni The Gossip med Beth Ditto i fronten. Ett band jag tackar Soulseek för där jag hittade dem, i början av 00-talet. På den tiden var de en soul/punkig trio och låtar som Were the girls are gick varma hos mig. Jag och Malin missade dem med en liten marginal på Ladyfest London men jag fick chansen att se dem på Ladyfest i Stockholm 2005 och det var en av de bästa konserterna jag varit på. Jag filmade lite men min extremt dåliga digitalkamera och ni kan se klippet här. Det föreställer (inte helt enkelt att se) Beth Ditto som dansar ner i publiken tillsammans med JD Samson.  Ovanstående klipp är av lite bättre kvalitet. Energin är den samma. Om jag inte hör helt fel så tror jag att detta är en konsert i Liverpool 2007 som senare blev en tokbra liveskiva.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s