JULKALENDER: Lucka 17

https://www.youtube.com/watch?v=werldlO6few

Skivshopping med Vivian girls! Skulle vilja se såna här klipp med alla band jag gillar – älskar konceptet. Blir påmind om när jag och Emilia drog på en himla fin skivshoppingrunda i Borlänge ihop för nästan ett år sedan. Hög tid för repris känner jag nu! Tur att det är jul snart vilket betyder att jag kommer åka hem till mina föräldrar i Falun, vilket i sin tur betyder att jag och Emilia kommer vara i samma stad och ha flera dagar till att hänga och göra prick sånt ❤

scallop_liten1000.jpg
Kul med riot grrrl herstory och kul med julkalender tycker vi, så vi tänkte peppa oss igenom december med just detta: en herstoryjulkalender! Varje dag fram till jul gräver vi fram klipp med grymma grrrls och herstory moments och presenterar här på bloggen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s