JULKALENDER: Lucka 7

https://www.youtube.com/watch?v=CucoKLP8B_s

Året är 1999 och två av mina främsta inspirationskällor och förebilder, Kathleen Hanna och Hanin Elias (som jag har skrivit om HÄR tidigare), går loss i samma studio. Min hjärna exploderar av pepp och coolness overload varje gång jag kollar på detta klippet – älskar det!

scallop_liten1000.jpg
Kul med riot grrrl herstory och kul med julkalender tycker vi, så vi tänkte peppa oss igenom december med just detta: en herstoryjulkalender! Varje dag fram till jul gräver vi fram klipp med grymma grrrls och herstory moments och presenterar här på bloggen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s