JULKALENDER: Lucka 3

https://www.youtube.com/watch?v=RAzWydl7FzA

“Om en ändå kunde ha haft en uppsättning kloner av sig själv att starta band med”, har jag (med viss hybris kanske…) tänkt ibland då jag utan framgång har letat efter likasinnade medlemmar till olika bandprojektidéer. “Varför inte?” tänkte Wynne Greenwood och drog igång band-/konst-/performance-/videoprojekt Tracy and the plastics! Här är en video från 2004 med detta asgrymma projekt som du också kan läsa lite mer om i ett gammalt inlägg här.

scallop_liten1000.jpg
Kul med riot grrrl herstory och kul med julkalender tycker vi, så vi tänkte peppa oss igenom december med just detta: en herstoryjulkalender! Varje dag fram till jul gräver vi fram klipp med grymma grrrls och herstory moments och presenterar här på bloggen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s