Babes in toyland återförenas!

Alltså, jag förstår det här med att vara skeptisk till återföreningar av gamla band och brukar själv vara den som har ett och annat att säga om den saken. MEN, jag har ändå svårt att inte gå i taket lite grann av den här nyheten om att Babes in toyland har gått in i replokalen och ska spela live igen i februari!!

Det är sättningen från bandets storhetstid under 90-talets första hälft, då Maureen Herman fanns med på bas utöver Kat Bjelland (sång/gitarr) och Lori Barbero (trummor), som nu återförenas – 18 år efter att de senast stod på scen tillsammans. Den så vitt jag kunnat hitta enda annonserade spelningen hittills kommer göras på The Roxy i Los Angeles den 12/2, men i intervjuer verkar bandet inställda på att såväl fler spelningar som nyskrivna låtar kan komma att följa på det.

Om jag fick drömma skulle jag såklart helst vilja tidsresa och se Babes in toyland typ 1992, men en geografisk resa till LA 2015 vore helt ok det med. Ingetdera lär ju tyvärr hända dock. Får nöja mig med att kolla några varv till på den här videon…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s