VECKANS SKIVA: Punch – Nothing Lasts

VeckansSkiva_Punch994
Veckans skiva : Punch – Nothing Lasts

Punch_quote

Hardcorebandet PUNCH från San Francisco har spelats flitigt hos mig. Det är förbannat hårt och politiskt – hardcore när den är som bäst. Meghan O’Neils röst ger mig självförtroende en jävlig dag. EP:en Nothing Lasts (Deathwish) bjuder på låtar som Do It Yourself, ett budskap som aldrig känns fel och Times Apart där det är så sjukt skönt att höra O’Neil skrika rakt ut i ingenstans. ”What’s keeping me together is keeping me apart”.

punch_quote02

I augusti släppte bandet fullängdaren ”They Don´t Have To Believe”.(Deathwish) I väntan på mitt exemplar lyssnar jag på Spotify eller streamar skivan här. En skiva som levererar texter som ”Your unwanted opinion is worthless, but not harmless. Our looks, our bodies, are none of your fucking business” kan mycket väl komma att dyka upp som ”Veckans skiva” längre fram.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s