FUNDRAISER: Matriarkatet

 

Min erfarenhet av stockholmsbandet Matriarkatet består hittills av två välnötta kassetter från Sippinkollektivet, en grym spelning på Cosy den-fesivalen tidigare i somras samt att jag sportade deras tygkasse under hela Way out west i helgen. Überfeministisk punk med texter om saker som att vara ung tjej och gå på spelning och bli förbannad på mansdominans och andra viktiga grejer, klart en gillar!

Nu finns även ett första vinylsläpp och en film om bandet inom räckhåll. Dock behöver de lite ekonomisk hjälp på traven med dessa projekten, så om du liksom jag är himla peppad på att de ska se dagens ljus rekommenderar jag dig att gå in och supporta deras fundraisingkampanj här.

Har du inte råd att bidra ekonomiskt? – Hjälp till genom att sprida ordet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s