Riot Grrrl update

God morgon lördag! Här är tre stora plus från veckan som har gått:

+ Jag var i Sthlm i tisdags och firade boksläpp med riot grrrlsen och D.I.Y-proffsen Isabelle McAllister och Jenny Brandt. De har tillsammans skapat boken Rum för kidsen. En sjukt fin bok med tokmycket inspiration både till barnrum och för de som gillar mycket färg, retroleksaker och D.I.Y. Socialantropologen Fanny Ambjörnsson (Rosa – den farliga färgen och Vad är queer?) medverkar bland andra. Isabelle och Jenny är sådana personer som lockar fram handlingskraft och pepp till kreativa projekt av olika slag. De inspirerar och kopplar ihop människor. Ni vet, sådana en vill ha omkring sig helt enkelt. Huvudet kokar nu, på ett bra sätt.

Sugen på ett ex av Rum för kidsen?  Delta i vår Instagramtävling så har du chans att vinna en bok. Det är enkelt: Följ oss, reposta denna bild, tagga oss @grrrlcollection. Kom ihåg att du måste ha en öppen profil för att kunna delta.

rumforkidsen

+ The Punk Singer på DVD. Do I need to say more? Köp den här.

+ The Julie Ruin har släppt en video till låten Just my kind.

Ikväll spelar vi skivor på Klubb Grrrl Riot I Stockholm. Hoppas att vi ses där!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s