ON THE ROAD: Tiger Bell #1

GC_TigerbellOntour_1

Köpenhamn, 2013-10-22

Här kommer en liten hälsning från oss i Tiger Bell!

Vi är just nu i Köpenhamn och har precis soundcheckat. Det blir första spelningen på vår Europaturné. Hem till Stockholm kommer vi om nästan fem veckor. Och det är i denna skapelse vi kommer färdas. Varje jävla dag. Sammanlagt nästan 2000 mil. Men vad gör man inte för konsten?

/Tiger Bell

Att vi på Grrrl collection gillar Tiger Bell är väl knappast någon hemlighet vid det här laget (ledtrådar: 12 & 3). Superkul därför, tycker vi, att de kommer att dela med sig av sina turnéeskapader här på Grrrl collection när de nu byter Stockholm mot Europa för en dryg månad!

Bara att hålla utkik här framöver alltså!

rad_scallo_640

Det här inlägget är ett samarbete mellan Grrrl collection och Tiger Bell. Från och med turnéstarten den 22 oktober och fem veckor framåt kommer Tiger Bell rapportera till oss från sin europaturné. Den som vill ha stenkoll kan också följa bandet på instagram.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s