MUSIK: Tiger Bell – Don’t Wanna Hear About Your Band


TGIF! Har ni sett Tiger Bells grymma video till låten Don’t Wanna Hear About Your Band?
Se den, om ni mot förmodan inte hunnit kolla in den än. Ni kan dessutom lyssna på deras alldeles färska album med samma namn på Spotify. Själv kommer jag att beställa skivan på vinyl när den svenska tullen behagar leverera skivorna till deras skapare. Det ser jag fram emot.

Jag vill också passa på att uppdatera er om läget och varför jag inte varit så aktiv här på bloggen under en tid. Jag har på kort varsel flyttat till Falun. Jag har min familj här och fick ett jobberbjudande. Det har inneburit avslut, uppstart, flyttplanering, inskolning, mm. Som om det inte vore nog så har en gammal vän följt av min mormor gått bort inom loppet av de senaste veckorna. Ni förstår säkert, det har varit mycket.

Flyttlasset går första november. Saker och ting börjar falla på plats eller kommer att göra det. Det går åt rätt håll så ni kan förväntar er en ökad aktivitet här från min sida. Jag har saknat er.

Inom kort kommer ni att få ta del av en perfekt playlist som DJ Pink Punk har gjort till oss.

Trevlig helg!

2 responses to MUSIK: Tiger Bell – Don’t Wanna Hear About Your Band

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s