FANZINE: KIA MAG #1

GrrrlHeartKIA_MAG02

KIA_MAG02
Foto: Kia Lefwander. Modell Erika H

Kia_mag_quote

I våras hade vi på Grrrl Collection ett möte med den fantastiska fotografen Kia Lefwander. Hon berättade för oss att hon var i färd med att sätta ihop ett eget fanzine – KIA MAG – med några av sina alster. Vi hade ett inspirerande möte där vi pratade om feminism, foto, mode och olika sätt vi skulle kunna samarbeta på. Det är alltid roligt attträffa kreatörer som är driftiga, utan att använda vassa armbågar, bara genom att se möjligheter och människor. Intrycket jag fick är att Lefwander är en sådan person. En person som ”bara gör”, får det att verka så enkelt och det blir så bra.

Grrrl Collection hjärta KIA MAG är en boll i rullning. Vi har fått äran att publicera några av Lefwanders fotografier från KIA MAG. Fem bilder och avslutningsvis en intervju. Här har ni första bilden, håll till godo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s