VECKANS SKIVA #1: På rymmen med Pippi Långstrump.

veckans_skiva_tove
Tove

Denna vecka presenterar vi två veckans skivor! Tove ville vara med. Hon hittade På rymmen med Pippi Långstrump i en av lådorna med vinyl och ville att jag skulle ta en bild på henne och skivan. Klart hon får vara med tänkte jag, så iförd nattlinne och med skivan under armen följde hon med ut och tog lite bilder. Här har ni resultatet. Pippi är fantastisk, tack Astrid Lindgren för att du skrev berättelser om flickor och spännande äventyr där huvudintrigen inte handlar om att bli bekräftad av en pojke, vara vacker, gifta sig osv. Bra veckans skiva!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s