Riot don’t diet

riotdontdiet

LYSSNA: Riot, Don’t Diet!

Det är ju “throwback thursday” så jag bjuder på lite nostalgi som jag har hittat på en gammal hårddisk. Det är texten till Radical Cheerleaders “Riot don’t diet”. 17 åriga jag har klistrat in texten på en bakgrund. Tyvärr måste jag ha missat att några bokstäver hamnade utanför, noga liksom.

Ni kan också lyssna på en ljudupptagning av “Riot don’t diet” med några som jag kallar ”Rad Cheerleaders”. Jag vet tyvärr inte vilka de är eller vart jag har fått filerna ifrån. Någon annan som vet? Maila mig: emilia@grrrlcollection.com

emilia_tonar

Sedan ser ni en bild på mig, som jag har tagit själv. I mitt flickrum i Falun.

Go natt!

 

2 responses to Riot don’t diet

  1. Kickxx (@KickxxKickxx)

    radical cheeerleaders fanns både i usa och i Sverige (som jag minns det hade både sthlm, gbg och malmö radical cheerleader-grupper. dom uppträdde t.om på Hultsfredsfestivalen en gång!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s