MUSIK: Britta Persson – Grunge girls


Kolla vilken världsfin video som Britta Persson just släppte till sin låt Grunge girls!
Flera generationer grungetjejer samlade i synkdans – älskar det!

Här kan man även höra henne berätta om låten och vad den handlar om, och jag får lite grann gåshud av igenkänningsfaktorn. Jag gick i mellanstadiet när grungen var som störst och det var där, då och i och med den som mycket av mitt musikintresse tog sin början. Om hur det så småningom kom sig att grungen ledde mig in på riot grrrl har jag skrivit lite här tidigare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s