VECKANS SKIVA: The Bombettes – Get out of my trailer, sailor!

IMG_5684

Get out of my trailer, sailor! är umeåbandet The Bombettes första och hittills enda album, som släpptes på Ny våg 2010. En sak som jag är himla förtjust i när det kommer till The Bombettes – förutom det uppenbara som kaxiga texter och supersvängigt punkrocksound – är deras förkärlek för skivtitlar med rim! Tidigare släpp är de två 7″:orna What’s cooking, good looking? och You don’t have a chance, Lance!. Fint ju.

Det senaste året har det varit ganska tyst från The Bombettes (iallafall där jag har haft mina öron) och jag var osäker på om de ens var aktiva längre. Det är de, har jag nu lyckligtvis blivit försäkrad om, så jag håller tummarna och korsar fingrarna för fler inspelningar och en spelning i stockholmstrakten framöver!

2 responses to VECKANS SKIVA: The Bombettes – Get out of my trailer, sailor!

  1. Isabelle

    Såg dom live i Umeå i helgen och det var så himla bra! Hoppas också på fler spelningar, en räcker inte

    • Rob

      Oh, The Bombettes ägde ju hyllningsfesten till TF totalt på fredagen. Sedan dök ju Converge upp på lördagen och ägde mäktigt mycket såklart.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s