GRRRL COLLECTION: P4 Dalarna

I morse ringde P4 Dalarna och väckte mig. De har ett moment i deras morgonprogram som heter “Spännande Dalfolk som har något intressant att berätta, supertidigt på morgonen”. Det är en del där “Dalfolk” intervjuas för att sedan skicka vidare stafettpinnen till nästa person.

Igår intervjuades Lisa Ström, en gammal vän till mig. Lisa pratade om http://osportsligt.blogspot.se – en feministisk blogg om sport där hon synliggör könsdiskriminering i sportvärlden. Hon ifrågasätter, inspirerar och arbetar hårt för att få en mer jämställd tillvaro för Sveriges idrottare, framförallt inom cykelsport då det står henne närmast. Lisa tog SM-Silver 2012.

Lisa skickade vidare pinnen till mig och i morse blev jag väckt av två glada programledare. Jag hade blivit förvarnad om att de skulle ringa, ändå lyckades jag glömma bort det.
Kl: 06:20 ringde telefonen och jag fick veta att vi skulle prata om Riot Grrrls en minut senare.

Resultatet kan ni lyssna på ca 18.3o in i programmet.

Efteråt hade jag svårt att minns vad jag sagt och gick in i köket, öppnade kylen och började leta efter min deodorant… Nej, jag brukar inte förvara den där.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s