PREMIÄR: Lyssna på Tiger Bells nya singel Gorilla dance!

GC_Tiger Bell_Gorilla dance cover_WEB

Hurra! Så himla kul tycker vi att Tiger Bell har börjat spotta ur sig nytt material igen! För ett par veckor sen kom singeln 1-2-3-4 Radio, och idag har vi den stora äran husera världspremiären av singel nummer två – Gorilla dance – här på Grrrlcollection.

Danspeppen inför helgen startar nu med andra ord – bara att trycka play här:

GC_Pricklinje2

Så här skriver Tiger bell själva om Gorilla dance:

“Nowadays people have so many expectations on how you should look, what you should wear and how you should act. We encourage you to stand up for yourself and walk against the stream if that’s what’s you want. That’s what we do. If you ever end up in situations that requires dancing. Go on and dance. And do it in any way you want. 

See you on the dance floor, on stage, in the pit, where ever.”

GC_Pricklinje2

GC_Tiger bell_BV

Annars är Tiger Bell just nu mitt uppe i att skriva fler låtar, och målet är att spela in ett andra fullängdsalbum så snart de har tillräckligt med material. I början av maj spelar de på festivalen Groezrock och senare i maj drar de ut på sin första Spanienturné. Vi håller tummarna för att de ska hinna klämma in någon sverigespelning i sommar också!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s