VECKANS SKIVA: Le muhr – Ge mig drömmar att leva eller gift att dö

Veckans skiva är den här fina – Ge mig drömmar att leva eller gift att dö, den andra och precis nysläppta fullängdsskivan av stockholmsbandet Le muhr (som vi ju har skrivit om tidigare, här t.ex.). Mörker, glitter och dansande popluggar – jag tycker att videon till första singeln Flykten här ovanför sammanfattar soundet alldeles ypperligt!

På lördag är det releasefest för skivan på Nalen i Stockholm. Jag och Emilia är ju precis i färd med att hugga tag i våra resväskor för att åka till London, så vi missar den tyvärr. Men alla som inte är i London borde komma dit!
https://www.facebook.com/events/1032992816715218/

En av sakerna jag älskar med denna skivan är DIY-peppen med klistermärken – handklistrade av bandet själva – på omslaget. Vi fick lite bildbevis från Le muhr DIY-verkstad som ni kan kolla in här nedan, himla fint!

GC_Pricklinje2

VINN SIGNERAD VINYL!
På vårt instagramkonto kan ni just nu tävla om ett signerat ex av skivan (vinyl)!

GC_Pricklinje2

GC_Le muhr klistrar 2_WEB
GC_Le muhr klistrar 3_WEB

GC_Le muhr klistrar 1_WEB

GC_Le muhr klistrar 4_WEB
GC_Le muhr klistrar 5_WEB

Foto: Le muhr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s