VECKANS SKIVA: Twiggy Frostbite – TWF

I fredags åkte jag till Gävle för att gå på bandet Twiggy Frostbites releasefest. De bjöd på en jättefin spelning i en vackert pyntad lokal. Twiggy Frostbite är verkligen ett grymt live-band och skivan har gått varm här hemma sedan dess. En självklar veckans skiva! Lyssna här.

Jag och min vän Jakob Wallin tog med oss en varsin kamera och filmade kalaset. I morgon släpper vi del ett som ett tack till alla som delat, gillat och bidragit till Grrrlcollection-TV’s Indiegogo-kampanj. Vi har hittills samlat ihop över tvåtusenspänn!! Det är vi sjukt glada för. Nu lägger vi i nästa växel för fler riot grrrls på Youtube. Hjälp oss gärna genom att ge feedback på kampanjen och vad ni vill ha för Perks.

Go natt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s