GC TV #1 Indiegogo

Hej! Vi älskar bra TV och jag arbetar som TV-producent. Varför producerar vi inte sjukt mycket D.I.Y riot grrrl-TV? Brist på tid och pengar, givetvis. Bortsett från det finns det få hinder, så nu vill vi slå slag i saken och startar ett crowdfunding-projekt. Sjukt roligt, fruktansvärt läskigt, vi siktar högt!

Det må hända att vi fått hybris när vi satt och spånade innehåll till våra TV-inslag men vi landade i att vi vill åka till New York. Vi vill besöka THE riot grrrl collection i Fales library och ta oss till staden där riot grrrls som Kathleen Hanna, Joan Jett, Sini Anderson, Lena Dunham, Tavi Gevinson, Tobi Vail, Kathi Wilcox, Johanna Fateman, JD Samson, osv lever och verkar.

Vi vill göra allt i vår makt att få träffa så många grrrls vi kan och samla allt för er att inspireras av. Vi gör det gratis, vi styr upp intervjuer, filmar, fotar, skriver, klipper och publicerar. Bara biljetten och boendet går att ordna så drar vi. folj_oss_TV

Det känns märkligt att be om pengar och alla kan eller vill inte bidra, så är det. Vi blir dock sjukt glada om ni gillar idén och DELAR detta med alla ni tror skulle vara intresserade. Det är ju så det funkar, många bäckar små och vi är helt beroende av människors intresse och goda vilja. Givetvis har vi plockat ihop några schyssta Perks åt er så har ni funderat på att köpa GC-merch så finns det ett ypperligt tillfälle att slå två flugor i en smäll.

Var kommer detta att sluta? Det finns två vägar att gå: 1. Projektet blir fullt finansierat! Vi träffar sjukt coola riot grrrls i New York och GC TV får en rivstart! 2. Projektet får inte full finansiering. Det blir ingen resa, men vi använder de resurser vi har till att göra något fint i sann D.I.Y-anda.

NU KÖR VI, KAMPANJEN HITTAR NI HÄR
(alt sök efter “GC TV goes NYC på http://go.indiegogo.com)

/Emilia och Malin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s