JULKALENDER: Lucka 15

https://www.youtube.com/watch?v=YjSgSHiYn1E

Det var Stina som introducerade mig för fantastiska casiopopduon The Capricorns någon gång under det tidiga 2000-talet. Och sedan den dagen fanns den här låten –The New sound – med på nära nog vartenda blandband jag tillverkade (och det var en del).

Totalt släppte The Capricorns tre album på diverse olika bolag, men de höll ganska låg profil och idag är det näst intill omöjligt att upptäcka dom om en inte rotar ordentligt i de mest bortglömda vrårna på internet. Hög tid att släpa ut det här liveklippet från 2006 i ljuset och upp på bloggen med andra ord, för alltså: så hiiimla bra låt!

scallop_liten1000.jpg
Kul med riot grrrl herstory och kul med julkalender tycker vi, så vi tänkte peppa oss igenom december med just detta: en herstoryjulkalender! Varje dag fram till jul gräver vi fram klipp med grymma grrrls och herstory moments och presenterar här på bloggen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s