JULKALENDER: Lucka 11

https://www.youtube.com/watch?v=qA5EFTZOCqY

Washingtonbandet Slant 6, som var aktiva i början av 90-talet, är ett typexempel på band som verkligen inte fått den plats de förtjänar i musikhistorieskrivningen. Här är ett liveklipp från 1994, och ni hör ju – hur bra som helst! Ändå är det förvånansvärt ofta en träffar på folk som aldrig ens hört talas om dem. Skandal. In och lyssna, NU!

scallop_liten1000.jpg
Kul med riot grrrl herstory och kul med julkalender tycker vi, så vi tänkte peppa oss igenom december med just detta: en herstoryjulkalender! Varje dag fram till jul gräver vi fram klipp med grymma grrrls och herstory moments och presenterar här på bloggen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s