FILM: Practical magic

Joho, klart en får stanna inne och kolla på film fastän solen skiner om en vill! Dessutom kommer det ju faktiskt lite regnskurar emellanåt, så jag passar på att tipsa om en film som jag snubblade jag över igår, och som jag inte riktigt förstår hur jag kunnat missa: Practical magic, från 1998, med Sandra Bullock och Nicole Kidman i huvudrollerna.

Häxor, 90-tal, en hel drös kvinnliga karaktärer med en hel drös olika egenskaper samt systerskap som botemedlet mot allt ont – älskar detta! Soundtrack med Stevie Nicks dessutom.

Perfekt film när en vill slökolla utan att känna sig idiotförklarad. Finns på Netflix.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s