VECKANS SKIVA: Tikkle me – What is real

GC_Veckans skiva_Tikkle me

Egentligen borde den här ha varit veckans skiva för flera veckor sedan (men det är ju svårt att hinna med…). Den var nämligen i princip det enda jag lyssnade på under ett bra tag när den släpptes i slutet av mars i år. Eskilstunabandet Tikkle me‘s album What is real.

Jag älskar den catchy popen och hur den matchas med det genomgående feministiska temat i texterna. Jag älskar dramatiken och pretentionerna och att de vågar ta sig själva på svinstort allvar (för det är ju på allvar!). Omslagsdesignen älskar jag också, för den delen.

På valborgsmässoafton hade jag dessutom äran att stå i DJ-båset när Tikkle me hade släppfest för skivan på Landet i Stockholm och fick därmed se dem framföra det nya materialet live. Himla bra, ta chansen att se dem om ni får den!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s