MUSIK: Tikkle Me – Niagra

-®Hanna Ukura - WEB 4
Tikkle Me. Foto: Tikkle Me

Electroduon Tikkle Me (Frida Herchenröther och Karin Taberman) har i dagarna släppt en video till singel Niagra. Låten hittar ni på det kommande albumet (vars titel ännu är hemlig) som släpps i november/december. I deras pressinfo skriver de: ” Niagara är någonting mörkt och magiskt; en stilla sång har blivit en kör, en ensam melodi har växt till en orkester och duon Tikkle Me från Eskilstuna har utvecklats till ett kollektivt systraskap på väg ut i världen.”  Hur fint som helst! Videon har regisserats av Johan F Wahlberg.  Mer om Tikkle Me i vinter, till dess, titta på videon, besök deras hemsida och lyssna på förra skivan på Spotify. För vinylälskaren går det att förbeställa singeln på vinyl, den kommer i september.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s