Nu har vi en shop!

GC_Shop

 

Ni som följer oss på instagram och facebook har fått lite sneak peaks från screenverkstad och annat på sistone, och nu är det officiellt: vi har fixat merch! Samt en webshop där den finns till försäljning. Yey! Här kan ni kolla in den!

Eftersom vi själva, som ni säkert märkt vid det här laget, är råpeppade både på DIY och på att samla på oss merch och populärkulturmemorabilia känns detta förstås extra kul. Hoppas att ni är lika peppade som oss!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s