MUSIK: Stöd första släppet från Crush & create records!

Crush & create records är ett grymt initiativ av Sanna Adibzadeh och Sabina Husberg Götlind. En reaktion mot cis- och mansdominans inom punk- och hc-scenen i form av ett fantastiskt litet DIY-imperium som rymmer ett fanzine, en distro och ett skivbolag, med fokus på queer punk. Så här skriver de själva om bakgrunden till varför de startade Crush & create:

”Jag sa att jag måste påminna mig själv om vad som är MIN åsikt och vad som är något jag tvingats lära mig. Lära mig efter att ha varit i en scen i flera år som typ skolat in mig i normer och ideal, men att dessa bara varit destruktiva men fortfarande kan spöka. Det är ju inte så konstigt, det är ju svårt att lära om sig.. Och det är många som, precis som jag, befunnit sig i punkscenen och på samma sätt skolats in i de snubbiga, och väldigt opolitiska, idealen.”

Vi är himla peppade på att Crush & create records nu är på g med sitt första släpp – split 7″an Abolish straightcore, med FUK (Fucked up kueers) och Flocken (vars första spelning vi hade äran att se på Anarchopride i somras).

Därför vill vi såklart supporta den fundraisingkampanj som de har dragit igång för att möjliggöra såväl detta som framtida som framtida släpp under Crush & create-fanan, och vi tror och hoppas att ni är många fler som vill göra detsamma.

Har du inte råd att bidra ekonomiskt? – Hjälp till genom att sprida ordet!
Och framförallt: Se till att hålla koll på Crush & creates stordåd framöver.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s