ON THE ROAD: Tiger Bell #4

GC_Tigerbell_Tour4_1

Gig på båt i Hamburg!

Hamburg, 2013-11-13

Hej från Hamburg!

Nu är vi framme i tysklandsdelen av denna turné. Känns som vi har varit ute forever och vi har fortfarande 1,5 vecka kvar… Det är ändå märkligt hur snabbt man kommer in i något slags turnéläge där man lever i sin lilla turnébubbla. Världen utanför existerar inte på samma sätt när man är på turné.

Igår spelade vi på en båt i Hamburg som såg ut som en sån där långsmal sightseeingbåt. Det var svinkallt och den lilla detaljen att båten skulle ut och åka på floden medan vi spelade hade de missat att berätta. På en vingelskala kvalade det giget in på en stark 9:a. Men det var kul och båten var full med peppade tyskar! 

Idag åker vi till Hildesheim, blir spännande att se vad den staden har att erbjuda! 

Kan också passa på att fråga om det är någon som skulle vilja åka med gratis från Malmö–Stockholm den 24 november i utbyte mot att hjälpa till att köra the splendid turnévan lite? Vi åker hela vägen från Berlin och hela bandet kommer inte åka hela vägen så vi behöver lite förstärkning på förarsidan!

Hepp /Tiger Bell

GC_Tigerbell_Tour4_2

Baksidan av att vara av ett visst kön och spela i punk rock band. Den här typen av affischer möts man av ibland. Kolla beskrivningen av vårt band under bandnamnet.

GC_Tigerbell_Tour4_3

Obligatorisk crepe i Frankrike innan avfärd mot Tyskland. / Tysk välkomstbricka i Göttingen. Det var, eh, gött.

GC_Tigerbell_Tour4_4

Lagom stor scen i Göttingen.

rad_scallo_640

Det här inlägget är ett samarbete mellan Grrrl collection och Tiger Bell. Från och med turnéstarten den 22 oktober och fem veckor framåt kommer Tiger Bell rapportera till oss från sin europaturné. Den som vill ha stenkoll kan också följa bandet på instagram.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s