MUSIK: Efterlysning!

itsallrightbaby

I början av 00-talet hade jag en nätfanzine som jag kallade My Riot. Ni kan läsa om det här. My Riot kallade jag även ett arrangemang jag satta upp som slutprojekt i gymnasiet. En spelning där majoriteten av de som spelade och arbetade med arrangemanget skulle vara kvinnor. Jag fick en del demos från band som ville spela. En demo som jag tycker om var från bandet ”It’s all right baby”. Tyvärr så bokade jag inte dem av en anledning jag inte minns. Hur som helst har jag skivan kvar. Inget fodral utan bara en bränd skiva med ett bandnamn skrivet med spritpenna direkt på skivan. Är det någon av er läsare som känner till dem? Jag postar en låt och hoppas att det är ok för de som har gjort den. Det vore så kul att veta mer om bandet och vad de gör idag. Hör gärna av er! emilia@grrrlcollection.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s