Kajsa Grytt på Pledgemusic

Jag hoppas att ingen har missat den här fantastiska låten och videon som Kajsa Grytt släppte i våras. Extra allt-dramatik när den är som bäst!

I höst släpper Kajsa Grytt ett nytt album med titeln “Jag ler, jag dör”, och låten här ovan – Ensam – är den första singeln därifrån. Även för kommande singlar finns det ambitiösa videoplaner, och just nu driver hon en finansieringskampanj via www.pledgemusic.com för att de ska kunna realiseras. Där kan fans och nyfikna signa upp sig på olika belopp för att stötta det här projektet och samtidigt förhandsbeställa exempelvis en signerad EP med handgjort omslag, en döfin tisha, en handskriven text eller en skrivarworkshop med Kajsa(!!!). Men, projektet realiseras bara om beloppet uppnår det uppsatta målet, annars går allt om intet: alla får behålla sina pengar men blir utan grym merch och utan grymma videos. Just nu ligger projektet 30% från uppsatt mål och om 15 dagar går tiden ut så det börjar brinna lite i knutarna.

Jag tror att de här videorna kan bli hur fantastiska som helst och vill verkligen se dem gjorda. Dessutom känns det här som ett ypperligt sätt att stötta en person vars kulturgärning en uppskattar. Förhoppningsvis är ni fler som känner detsamma. Den som har pepp men tight budget kan ju bidra genom att sprida ordet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s