FILM: Who took the bomp? Le Tigre on tour

letigre01

letigre02

letigre03

Jag är hemma och är sjuk. Då passar det att se några filmer. Jag har precis tittat på Who took the bomp? Le Tigre on tour. Jag såg den tillsammans med Malin på Kulturhustaket i Stockholm en regnig sommarkväll för snart ett år sedan. Filmen gjorde mig så peppad att jag fick lov att hoppa av tunnelbanan och gå hem i regnet den sista biten.

I Who took the bomp? Le Tigre on tour får vi följa det feministiska electropunkbandet Le Tigre  (Johanna Fateman, Kathleen Hanna, JD Samson)på deras turne 2004 -2005. Vi får se konserter och intervjuer. Vi får uppleva deras internhumor, efterfester och häng på hotellrum runt om i världen.

En fantastiskt fin dokumentär, både invändigt och som ni ser, utvändigt! DVD-omslaget är illustrerat av Anna Higgie.

Här hittar ni fler filmtips!

2 responses to FILM: Who took the bomp? Le Tigre on tour

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s