D.I.Y: Produktionsbolaget Underlivet

blind_orphan_crew
Maria och jag DJ:ar på Club Idyll. Vi spelade under namnet The Blind Orphan Crew (Chopper chicks in zombietown)

För ungefär fem år sedan hade jag och Maria Bäcklader ett “hobbyprojekt” som vi kallade för “Underlivet”. Planen var att Underlivet skulle fundera som ett produktionsbolag där vi skulle producera sådant som vi själva tyckte om.

Tyvärr så kom heltidsjobb och barnafödade emellan och Underlivet blev ett projekt som rann ut i sanden.

När jag pluggade jobbade jag extra på ett fint företag på Östermalm. Underlivet hade börjat ta form och jag skulle fixa en mailadress till oss. Tyvärr så var underlivet@gmail.com upptaget så jag valde kladaiunderlivet@gmail.com Denna adress kopplade jag till mitt mailprogram.

En dag upptäcker jag, efter att ha mailat med ekonomichefen på företaget jag arbetade på några gånger, att jag skickat från kladaiunderlivet-adressen.

Jag konfronterade min kollega och passade på att fråga vad han tänkte när han såg att jag skrev från en sådan adress. Han ryckte på axlarna och sa “jag tänkte väl att det är nått sånt där du håller på med”….

Här har ni ett avsnitt av Tusch som Underlivet producerat med Nanna Johansson:

Musiken i inslaget är följande:

Rhythm king and her friends – Client Interne
The Gossip – Listen up (a touch of class rmx)
Scream club – I’ll show you how

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s