Hej riot grrrls, vi har fixat en ny layout!

Igår var det en mycket bra dag. Jag och Malin hade en heldag tillsammans och vi kunde prata, spåna och genomföra saker vi länge gått och tänkt på. En uppdatering av grrrlcollection.com är en sådan sak. Här ser ni nu resultatet!

Jag tänkte ge er en liten uppdatering om vad som hänt: Förstasidan består numera av flera ”puffar” från alla våra återkommande kategorier. Nu kan ni enkelt se de senaste intervjuerna, veckans skiva- eller grrrls on film-inläggen.

Längst ner på startsidan hittar ni en ”senaste inläggen”-lista, ett månadsarkiv, våra sociala kanaler, en ”om oss”-widget och sist men inte minst de senaste kommentarerna.

Vill ni läsa allt klickar ni på ”bloggen” där hittar ni alla våra inlägg i ett långt härligt flöde. Vi kom fram till att vi föredrar att scrolla framför att klicka. Vad tycker ni? Kommentera gärna eller maila till oss på info@grrrlcollection.com

Vi får ofta feedback och all feedback är givande, tack! För ett år sedan tog Susanna Ahnlund (hon som gjorde en grym “Fittstim”-låt med sin kusin) sig tid att ge oss något lite extra:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s